چرا آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن

مدارک فنی و حرفه‌ ای

آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن (تکوین) با هدف تعریف، تعیین و هدایت پایان نامه و پروژه های کارشناسی ارشد و دکتری در رشته ژنتیک پزشکی و مولکولی و رشته های مرتبط (میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، بیوانفورماتیک و …) و همچنین برگزاری دوره ها و کارگاه های متفاوت و انجام خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز دانشجویان و اساتید محترم، تاسیس شده است.

آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن (تکوین) اولین آموزشگاه رسمی فنی و حرفه ای در تهران است که با در اختیار داشتن تجهیزات و فضای مناسب آزمایشگاهی و همچنین با به کار گیری اساتید مجرب در زمینه ی تکنیک های مختلف آزمایشگاهی و ارائه ی مدرک بین المللی و قابل ترجمه از فنی و حرفه ای برای تقویت رزومه جهت اشتغال، ادامه تحصیل و مهاجرت، در خدمت دانشجویان، کارآموزان و اساتید گرامی می باشد.

  • مدارک فنی و حرفه ای؛ مزایا، انواع و نحوه دریافت آنها

مدرک فنی و حرفه ای مدرکی بین‌المللی است که در سایر کشورها نیز اعتبار بالایی دارد. باتوجه به اهمیت مهارت آموزی و دریافت گواهینامه فنی حرفه ای برای ورود به بازار کار و ارتقا شغلی؛ در این مقاله پس از معرفی سازمان فنی و حرفه ای، اطلاعات کاملی در مورد مدرک فنی حرفه ای و به خصوص مزایا و نحوه دریافت آن ارائه شده است.

در ضمن این امکان در آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن (تکوین) فراهم شده است، که دانش پذیران بتوانند در صورت سپری کردن دوره‌های آموزشگاه، برای سرفصل‌های مرتبط اقدام به اخذ مدرک فنی‌ و حرفه‌ای نمایند.

  • تاریخچه سازمان فنی و حرفه‌ ای

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از سازمان‌های وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی است که ریشه شکل‌گیری آن به تصویب آیین‌نامه کارآموزی و افزایش مهارت در 27 دی سال 1339 شورای عالی کار برمی‌گردد. بعد از انقلاب اسلامی، این سازمان در سال 1359 از ادغام سه واحد آموزشی “اداره کل تعلیمات حرفه‌ای وزارت کار و امور اجتماعی”، “صندوق کارآموزی” و “کانون کارآموزی” با نام “سازمان آموزش فنی و نیروی انسانی” تشکیل شد و در سال 1360 به “سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور” تغییر نام یافت.

این سازمان علاوه بر ستاد مرکزی، دارای ۳۱ اداره کل در سطح کشور و یک مرکز تربیت مربی است و به منظور دست‌یابی به تازه‌های علوم و فناوری روز و همگامی با استانداردهای بین‌المللی، همواره سعی بر گسترش روابط بین‌المللی از جمله با سازمان بین‌المللی کار (ILO) و سازمان بین‌المللی آموزش حرفه‌‌ای و کشورهای مختلف دنیا نموده‌است.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

جهت ورود به سایت سازمان فنی و حرفه ای، روی لینک زیر کلیک کنید.

سایت سازمان فنی و حرفه ای

footer-logo

جهت ورود به پورتال سازمان فنی و حرفه ای، روی لینک زیر کلیک کنید.

پورتال سازمان فنی و حرفه ای

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • ماموریت اصلی

ماًموریت اصلی این سازمان، آموزش مهارت، پژوهش، تولید استاندارد آموزشی و ارزشیابی نیروی کار است. سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به کمک 552 مرکز آموزشی ثابت و با همراهی 11.700 آموزشگاه بخش خصوصی و 21 هزار مربی خود، سالانه حدوداً به 1/5 میلیون نفر در دو بخش دولتی و خصوصی، خدمات آموزشی ارائه می‌کند.

  • گروه‌های هدف مدرک فنی و حرفه‌ ای

گروه‌های هدف آموزش‌های مهارتی عبارتند از: کارجویان، شاغلین (بنگاه‌های اقتصادی، اتحادیهها و اصناف)، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، سربازان وظیفه، ساکنین مناطق محروم، مرزی و سکونت‌گاه‌های غیررسمی، گروه‌های در معرض آسیب (از جمله زنان سرپرست خانوار و کودکان کار)، زنان خانه‌دار، افراد دارای معلولیت، روستاییان، عشایر، زندانیان و خانواده‌هایشان، معتادان بهبود یافته، آسیب‌دیدگان اجتماعی، اتباع خارجی و پناهندگان، مربیان سایر کشورها و … .

  • مرکز تربیت مربی و پژوهش‌های فنی و حرفه‌ ای

مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه‌ای، یکی از مراکز منحصر به فرد آموزشی در خاورمیانه است که به کمک 16 دپارتمان تخصصی خود، در نقش واحد تحقیق و توسعه سازمان عمل کرده و زمینه انتقال دانش و به‌کارگیری فن‌آوری‌های جدید را میسر می‌سازد.

  • تدوین استاندارد

تدوین استاندارد آموزش مهارت از اقدامات زیربنایی و نخستین حلقه از فرایند آموزش در سازمان است. این مهم با کمک کارگروه‌هایی متشکل از اتحادیه‌ها، اصناف، صاحبان مشاغل و مربیان انجام می‌شود. تاکنون بیش از 5400 استاندارد آموزشی در چهار خوشه صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی تدوین شده است.

  • سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ ای

مهارت و صلاحیت حرفه‌ای چهار گروه به صورت مستمر توسط سازمان سنجش می‌شود. این گروه‌ها عبارتند از:
• مهارت آموختگان مراکز آموزشی دولتی و غیردولتی
• متقاضیان معرفی شده از سوی شورای نظام صنفی برای تعیین صلاحیت فنی و تخصصی
• متقاضیان معرفی شده از سوی دستگاه‌ها یا نهادهای طرف تفاهم با سازمان
• متقاضیان پروانه مهارت فنی صنعت ساختمان

  • حضور در عرصه بین‌ المللی

این سازمان در عرصه بین‌المللی نیز در راستای حضور مؤثر و به منظور ارتقای سطح آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و دست‌یابی به استانداردهای روز جهانی، تعاملات گسترده و مستمری در دستور کار دارد. در این زمینه برگزاری 18 دوره مسابقات ملی مهارت با حضور بیش از 10 هزار نفر رقابت‌کننده از سراسر کشور برای آماده‌سازی تیم ملی مهارت و 9 دوره حضور در رقابت‌های بین‌المللی حائز اهمیت است. همچنین همکاری با کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، آژانس همکارهای بین‌المللی ژاپن و کره، یونسکو، یونیدو، یونیووک و بی آی بی بی از دیگر اقدامات این سازمان در عرصه بین‌المللی است.

مدارک صادر شده از این سازمان به علت دارا بودن کد ملی آموزش شغل ISCO، بین‌المللی بوده و در سایر کشورها معتبر است و به رسمیت شناخته می‌شود. بسیاری از کشورها جهت پذیرش اقامت و مهاجرت مدارک فنی و حرفه‌ای را به ‌عنوان امتیاز برای متقاضیان در نظر می‌گیرند. این مدارک قابل ترجمه رسمی هستند و به علت دارا بودن کد بین‌المللی در سازمان جهانی کار (ILO) در ۱۸۶ کشور دنیا معتبر است. لیست کشورهای عضو سازمان جهانی کار را اینجا مشاهده نمایید.

  • گفتگوی ملی مهارت

با توجه به نقش کلیدی سازمان آموزش فني و حرفه‌اي در تحقق دو هدف مهم رفع فقر و توسعه اشتغال از طریق آموزش مهارت، این سازمان؛ برنامه‌های تحولی خود را با ارائه آموزش‌های هدفمند و منطبق با نیاز بازار کار ارائه می‌کند.

یقیناً این مهم با حمایت نهادهای سیاستگذار در زمینه تدارک برنامه‌ای منسجم برای تقسیم کار ملی، بین دستگاه‌های مختلف، در عبور از فقر مهارتی حاکم در کشور و فراگیر نمودن گفتگوی ملی مهارت، محقق می‌شود.

مدرک فنی و حرفه‌ای بیانگر مهارت انجام یک شغل یا حرفه بوده است که دارای اعتبار در بیش از 70 کشور است.

انواع مدارک فنی و حرفه‌ ای

مدارک رسمی فنی و حرفه‌ای

مدارک رسمی فنی و حرفه‌ای، مدارکی هستند که در سازمان فنی و حرفه ای کشور اعتبار دارند. اعتبار مدرک فنی حرفه‌ای منوط به سازمان فنی و حرفه‌ای نیست و این مدرک در خارج از کشور نیز معتبر است. گرفتن گواهینامه رسمی فنی و حرفه‌ای نیازمند شرکت در آزمون‌هایی است که برگزار می‌شوند. اگر نمرات قبولی در آزمون فنی و حرفه‌ای کشور را کسب کنید، می‌توانید از مزایای مدرک فنی و حرفه‌ای برخوردار شوید. در ادامه می‌توانید درباره‌ی مزایای مدرک فنی و حرفه‌ای بیشتر بخوانید.

مدارک مورد تایید فنی و حرفه‌ای

مدارک مورد تایید فنی و حرفه‌ای مدارکی هستند که توسط آموزشگاه‌های آزاد که مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای کشور هستند ارائه می‌گردند. بر روی این مدارک فنی نام و نشان موسسه آزاد و مدیر موسسه درج شده است. همچنین نشان فنی و حرفه‌ای روی آن مشاهده می‌شود . مدارک مورد تایید چون توسط سازمان فنی و حرفه‌ای مستقیم صادر نمی‌شوند قابل ترجمه نمی‌باشند. همچنین گرفتن وام و تسهیلات برای افرادی که مدارک مورد تایید دارند امکان‌پذیر نیست .

مدارک گذر مهارتی فنی و حرفه‌ای

مدارک گذر مهارتی فنی و حرفه‌ای از جمله مدارک غیررسمی است. مدارک گذر مهارتی تنها برای همایشها، سمینارهای دو ساعته و کارگاه‌ها به مراجعین اهدا خواهد شد و نباید برای آن‌ها هزینهای دریافت شود.

نحوه دریافت گواهینامه فنی حرفه‌ ای

مهارت‌آموز جهت دریافت این مدرک طبق ضوابط سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در آزمون‌های هماهنگ یا آنلاین سازمان فنی و حرفه‌ای که پس از پایان دوره است، شرکت کرده و موفق به کسب نمره قبولی شود. این گواهینامه‌ها در سایت رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای قابل استعلام و اعتبارسنجی می‌باشند. آدرس سایت جهت استعلام مدرک و سایت اصلی سازمان فنی و حرفه‌ای http://portaltvto.com است.گواهینامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از سال ۱۳۹۲ صرفاً به‌ صورت الکترونیکی می‌باشد.

به علت وجود ضوابط رسمی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و وجود آزمون تئوری و عملی، صدور مدارک حدود سه تا شش ماه زمان می‌برد. گواهینامه یا مدارک رسمی سازمان فنی و حرفه‌ای نشان‌دهنده مهارت فرد در رشته مربوطه است و در اصل ترجمه رسمی آن به همراه تایید دادگستری و وزارت امور خارجه، حکم یک سند بین‌المللی را خواهد داشت و فرد می‌تواند با ارائه ترجمه رسمی مدارک فنی حرفه‌ای، از مزایای احتمالی آن در هر کشوری بهره‌مند شود.

footer-logo

دریافت مدرک فنی و حرفه‌ای با شرکت در دوره‌های آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن

با شرکت در برخی دوره‌های آموزشگاه نانو زیست فناوری اوژن، امکان دریافت مدرک فنی و حرفه‌ای در برخی سرفصل‌های مرتبط را دارید.

مدرک سازمان فنی و حرفه‌ای در خارج از کشور

یکی از دلایلی که افراد مهاجرت می‌کنند کاریابی و اشتغال‌زایی است. مهاجران برای این که بتوانند در کشورهای دیگر کار خوبی پیدا کنند نیاز به مدرک معتبر دارند. مدرک رشته‌های فنی و حرفه‌ای از جمله معتبرترین مدارک موجود در کشور است که هر یک از آن‌ها قابلیت ترجمه دارد. یعنی کارآموز با گذراندن دوره‌های مربوطه در آموزشگاه‌هایی که دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه‌ای هستند و پس از گذراندن آزمون مربوطه و کسب نمره قبولی، مدرک خود را دریافت کرده و با مراجعه به دفاتر رسمی ترجمه می‌تواند آن را ترجمه کند و برای مهاجرت استفاده کند. از این رو اگر به دنبال مهاجرت و زندگی در کشورهای دیگر هستید تحصیل در رشته‌های فنی و دریافت این مدرک به شما کمک می‌کند تا رآسان‌تر مهاجرت نمایید.

دیگر مزایای مدرک فنی و حرفه‌ ای

داشتن مدرک فنی و حرفه‌ای علاوه بر این که نشان‌گر مهارت انجام یک کار است و در بیش از ۷۰ کشورهای دنیا اعتبار دارد یک سری مزایای دیگری هم دارد. اولین و مهم‌ترین مزیت این مدرک این است که کارآموز راحت‌تر و سریع‌تر نسبت به سایرین در بازار کار مشغول به کار می‌شود؛ چون که در رشته‌های فنی باید علاوه بر تحصیل، مهارت هم داشت تا در امتحان عملی و کاری موفق شد. یعنی کسانی که در موسسات فنی تحصیل می‌کنند هم مهارت و تجربه کسب می‌کنند و هم مدرک دریافت می‌نمایند.

استفاده از تسهیلات

یکی دیگر از مزایایی که مدرک فنی و حرفه‌ای برای بسیاری از افراد دارد؛ امکان دریافت وام و تسهیلات است. خیلی از کسانی که می‌خواهند در رشته‌های فنی تحصیل کنند علاقه دارند تا کسب و کار خودشان را ادامه دهند و کار آفرین باشند به همین دلیل برای شروع کار نیاز به کمک و سرمایه مالی دارند. مدرک رسمی فنی و حرفه‌ای به افراد کمک می‌کند تا راحت‌تر بتوانند برای گرفتن وام و تسهیلات اقدام کنند.

اختصاص وام به کارجویان دارای مدرک فنی حرفه‌ای

دستگاه‌های متولی شغل تسهیلات و وام‌های بسیار خوبی برای کارجویان در نظر گرفته که از جمله آن‌ها اختصاص وام به مشاغل روستایی، مشاغل خانگی و راه‌اندازی بنگاه‌های اقتصادی زودبازده است که از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات بسیار خوبی را ارائه می‌دهند که این تسهیلات در بودجه فعلی نسبت به ادوار گذشته عدد و رقم بالاتری دارد.

امکان تدریس در مراکز آموزشی

اگر مدرک فنی و حرفه‌ای داشته باشید و بتوانید مهارت کافی و تجربه هم کسب کنید در آموزشگاه فنی برای شما کار وجود دارد. مربی‌گری و تدریس آینده کسانی است که در امتحان فنی نمره خوبی کسب کرده‌اند و مهارت معلمی و آموزش هم دارند و می‌توانند مطلب را به خوبی به مخاطب ارائه دهند.

کارت مهارت

همان‌طور که می‌دانید بخش اعظمی از شاغلان حوزه‌های ساختمان، صنعت، فرش و صنایع دستی نیازمند دریافت کارت مهارت هستند. کارگران نیز از اهمیت داشتن کارت مهارت آگاهند زیرا کارت مهارت از مهم‌ترین شروط بیمه کارگران مهارتی به شمار می‌رود و همچنین می‌توان گفت با داشتن این کارت می‌توانند در لیست بیمه کارفرمایان برای معرفی به سازمان تامین اجتماعی و بهره‌مندی از مزایای بیمهای قرار بگیرند.

سازمان فنی و حرفه‌ای متولی صدور کارت‌های مهارت در کشور است.

به منظور ایجاد و افزایش تخصص، کسب توانایی و مهارت شغلی در احراز شغل رکن اصلی فعالیتهای سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، آموزش‌های علمی، عملی و کاربردی است که منجر به دریافت گواهینامه مهارت می‌شود.

افراد متقاضی کارت مهارت ابتدا باید در آزمون‌‌های سنجش مهارت که به منظور تعیین صلاحیت حرفه‌ای و فنی افراد در حوزه مورد نظر برگزار می‌گردد، شرکت کنند و در صورت کسب نمره قبولی موفق به دریافت گواهینامه مهارتی می‌شوند.

سازمان بین‌المللی کار :ILO

سازمان بین‌المللی کار یکی از موسسات تخصصی سازمان ملل متحد است که به امور مربوط به کار و کارگران می‌پردازد. این سازمان در سال ۱۹۱۹ و در نتیجه بحث‌های کنفرانس صلح پاریس تأسیس شد. سازمان بین‌المللی کار در آغاز وابسته به جامعه ملل بود و پس از تأسیس سازمان ملل متحد از سازمان‌های وابسته به آن شد. منشور فعلی سازمان که به بیانیه فیلادلفیا معروف است در سال ۱۹۴۴ تصویب شد. مقر این سازمان در شهر ژنو در کشور سوئیس است. این سازمان هر سال در ماه خرداد کنفرانسی برگزار می‌کند.

footer-logo

مقایسه مدرک فنی حرفه‌ ای و مدارک دیگر موسسات

همان‌طور که می‌دانید ارگان‌ها، نهادها و موسسات زیادی هستند که ادعای صدور مدرک معتبر را دارند. موسساتی مثل جهاد دانشگاهی، موسسات تحت نظارت آموزش و پرورش، موسسات وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موسسات آموزشی مستقل، آموزشگاه‌های آزاد فنی حرفه‌ای، سرای محله وابسته به شهرداری، شرکت‌های خصوصی و … .

برای مثال آموزش‌هایی که توسط جهاد دانشگاهی دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود، بیشتر در جهت استفاده از فضای آموزشی است که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد. از این رو اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی می‌نمایند و این واحدها با عقد قرارداد با یک پیمانکار، دوره‌های آموزشی را برگزار نموده و در نهایت مدرکی فاقد اعتبار لازم را به مخاطبین خود ارائه می‌نمایند. همچنین بارها مشاهده شده است افراد زیادی جهت آموزش مهارت به سرای محله‌ که وابسته به شهرداری است مراجعه نموده‌اند، که البته دلیل عمده ثبت‌نام در این مراکز پایین بودن شهریه است، و در نهایت نه آموزش مناسبی گذرانده‌اند و نه مدرک معتبری دریافت کرده‌اند. در جدول زیر به طور خلاصه به مقایسه این مدارک می‌پردازیم:

جدول بررسی اعتبار مدارک صادره از سازمان‌های مختلف در ایران

نوع مدرکدیپلم رسمی آموزش و پرورشاستخدام سازمان‌های دولتیخارج از کشور جهت مهاجرتشرکت‌های خصوصیارزش ترجمه
مدرک جهاد دانشگاهی🟢🟡🔴🟢🔴
مدرک کارکنان دولت🔴🔴🔴🟡🔴
مدرک فنی حرفه‌ای🟢🟢🟢🟢🟢
مدرک سرای محله🔴🔴🔴🟡🔴

راهنمای جدول:

 🟢 اعتبار دارد

 🔴 اعتبار ندارد

 🟡 سلیقه ای عمل می شود

 

نمونه مدرک فنی و حرفه ای

مدرک فنی و حرفه ای - بین المللی

footer-logo